Palmsource blijft rode kwartaalcijfers noteren

Palmsource, het bedrijf achter het mobiele Palm-besturingssysteem, heeft het afgelopen kwartaal alweer verlies geleden. Dit in tegenstelling tot Palm One, dat de mobiele toestelletjes levert die op het besturingssysteem draaien.

Het verlies van Palmsource is wel minder groot dan in dezelfde periode vorig jaar. Tijdens het kwartaal dat eindigde op 28 mei, boekte het een verlies van 2,9 miljoen dollar, terwijl dat vorig jaar 3,4 miljoen dollar was. Ook het omzetcijfer (17,6 miljoen dollar) was iets beter dan vorig jaar.
 
Voor het hele boekjaar lijdt Palmsource een verlies van 15,2 miljoen dollar op een omzet van 73,1 miljoen dollar. Vorig jaar boekte het bedrijf een verlies van 21,8 miljoen dollar op een omzet van 73,4 miljoen dollar.
 
Palmsource hoopt blijkbaar dat die voorzichtige verbetering zich doorzet. Voor het eerste kwartaal van zijn - pas gestarte - nieuwe boekjaar, verwacht de onderneming een omzet van ongeveer achttien miljoen dollar en een verlies van 'slechts' twee miljoen dollar.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-28T15:57:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.