Pinkroccade verzorgt ict Geldnet en Securicor

Securicor Nederland en Geldnet gaan de ict uitbesteden aan Pinkroccade. Zeven medewerkers van Securicor en Geldnet zijn hierbij in dienst getreden bij de dienstverlener. De overeenkomst is voor drie jaar afgesloten, met de optie om de contractduur met maximaal twee jaar te verlengen.

Pinkroccade neemt het beheer van de technische infrastructuur, de hosting van de bedrijfsapplicaties en de ondersteuning van werkplekken over. De bouw van een nieuwe centrale infrastructuur in het datacenter van Pinkroccade, biedt Securicor niet alleen de mogelijkheid de diensten uit te breiden, maar ook te intensiveren en te innoveren.
 
De nieuwe omgeving bestaat uit een op Citrix gebaseerde thin client-omgeving met als belangrijkste businessapplicatie Axapta. Pinkroccade is een van de eerste hosting aanbieders van Axapta. Per 1 september vindt de overgang naar de nieuwe omgeving plaats.
 
Gezien de unieke functionaliteit van de operationele systemen van Geldnet blijft het functionele beheer van deze systemen in eigen beheer.
 
Aanleiding voor het outsourcingcontract was enerzijds de wens van Securicor en Geldnet om hun ict te moderniseren en te consolideren. Anderzijds bereiden Securicor en Geldnet zich voor op de wereldwijde fusie tussen Group 4 Falck A/S en Securicor plc, die extra eisen stelt aan de flexibiliteit en schaalbaarheid van de gekozen oplossing.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-05T13:32:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.