Getronics en Counterpane worden partners

Getronics en Counterpane Internet Security hebben een wereldwijd strategisch partnerschap gesloten voor de levering van end-to-end Managed Security Services.

Beide bedrijven komen met een gezamenlijk aanbod van de technologie en internationale diensten voor netwerkbeveiliging van Counterpane en de informatietechnologie en adviesdiensten van Getronics op het gebied van netwerk risicomanagement. Door deze combinatie van complementaire technieken en diensten ontstaat een compleet security aanbod op grond waarvan een brede en diepgaande vorm van bescherming voor essentiële bedrijfsinformatie en netwerkmiddelen gerealiseerd kan worden.

Loredana Mancini, global practice manager voor ICT security bij Getronics: ‘Getronics is als marktleider in informatie- en communicatietechnologie uitstekend gepositioneerd in adviesdiensten voor risicomanagement. Counterpane, onze nieuwe strategische partner, voegt daar het vermogen aan toe om te volgen en te analyseren wat er precies gebeurt in bedrijfssystemen. Wij hebben voor Counterpane gekozen op basis van de “Best of breed” technologie en de wereldwijde security reputatie van Counterpane. Deze alliantie stelt ons in staat onze klanten overal ter wereld een verhoogd niveau van security tegen bedreigingen via het netwerk te bieden, op basis van zowel remote ondersteuning als op locatie.’

‘Deze alliantie met Getronics betekent voor onze klanten dat zij, naast het voordeel van de internationale aanwezigheid van Getronics, nu de beschikking krijgen over een alom gerespecteerd aanbod van adviesdiensten en uitgebreide ondersteuning van hun security systemen,’ aldus Doug Howard, vice president service delivery van Counterpane. ‘Wij verheugen ons op deze samenwerking met Getronics die toegevoegde waarde biedt voor onze klanten door de bundeling van geavanceerde technologieën en moderne bedrijfsprocessen.’

Klanten van beide bedrijven kunnen nu hun voordeel doen met de uitgebreide support-capaciteit voor security producten – software zowel als hardware – van firma’s als Cisco, Microsoft, Dell, Check Point, Nokia en McAfee. Alle beschikbare diensten op het gebied van security die door Getronics en Counterpane worden verzorgd, zullen via een geïntegreerde portal worden gepresenteerd en aangeboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-19T10:32:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.