Detron neemt ICT-specialist Quatera over

Detron ICT en Telecom Groep van directeur George Banken neemt detacheringsbedrijf Quatera over. Quatera heeft specialisten in dienst op het gebied van systeem-, applicatie- en werkplekbeheer en helpdeskmedewerkers.

Quatera is een automatiseringsbedrijf dat sinds 1996 actief is op het gebied van het beheren en implementeren van ict-infrastructuren en informatiesystemen. Vanuit de vestiging in Waardenburg biedt Quatera zijn kennis en ervaring aan van beheer tot projectleiding op zowel project als detacheringbasis.

Quatera heeft specialisten in dienst op het gebied van systeembeheer, applicatie- en werkplekbeheer en helpdeskmedewerkers. George Banken, directeur van Detron: 'Er zal altijd vraag zijn naar tijdelijke ict-specialisten. Inzet van tijdelijke specialisten voor beheer en onderhoud van ict-infrastructuren, maakt de organisatie van de klant flexibel. Als de economie weer aantrekt, zal dat ongetwijfeld leiden tot een grotere vraag naar flexibele arbeidskrachten, zowel bij onze klanten alsook bij onze eigen bedrijven. Door de overname van Quatera kunnen wij beter invulling geven aan deze vraag.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-12-17T17:16:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.