HP geeft directeur Hans Daniels promotie

Hans Daniels is aangesteld als managing director General Western Europe bij ict-leverancier HP. Vanaf 2005 was hij landendirecteur van HP Nederland. In zijn nieuwe functie is Daniels verantwoordelijk voor de activiteiten die het bedrijf ontplooit in de Benelux, Scandinavië, de Baltische staten en de Alpenlanden. Hij blijft voorlopig ook zijn huidige taken op zich nemen. Er is namelijk nog geen opvolger voor zijn Nederlandse functie gevonden.

De nieuwbakken directeur voor HP's regio General Western Europe rapporteert direct aan Francesco Serafini, die verantwoordelijk is voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (Emea). Volgens Serafini heeft Daniels een 'innovatieve en marktgedreven kijk op zakendoen'. Hij zou in zijn vorige functie goede prestaties hebben geleverd en sterke relaties met collega's en klanten hebben opgebouwd.

In zijn nieuwe functie managing director General Western Europe en vice president HP Enterprise Business vervangt Daniels Johan Deschuyffeleer, die ook promoveerde binnen HP. Daniels is sinds 1989 werkzaam bij het technologiebedrijf.

Daniels is de tweede directeur van HP Nederland die in 2010 vertrekt. Begin dit jaar vertrok verkoopdirecteur Frank van Rees naar Zuid-Afrika, waar hij landendirecteur werd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-01-27T10:02:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.