Siebel en Mercury slaan handen ineen

Mercury Interactive ondersteunt als eerste bto-leverancier de nieuwe Siebel Systems Test Automation Interfaces voor Siebel 7.7.

Mercury Interactive Corporation en Siebel Systems hebben bekend gemaakt dat de ondernemingen een samenwerkingsovereenkomst zijn aangegaan voor ontwerp en productie van test automation interfaces tussen Siebel 7.7 en de belangrijkste bto-producten van Mercury. De samenwerking onderstreept het belang dat beide bedrijven hechten aan klantondersteuning, waarmee de kwaliteit en performance van de Siebel Systems applicaties wordt gemaximaliseerd.

Het eerste gezamenlijke project dat wordt gelanceerd, is de nieuwe Siebel Test Automation Interfaces voor Siebel 7.7. Deze is speciaal ontworpen om de klant in staat te stellen een complete verzameling kwaliteits- en performancetests samen te stellen, die niet alleen eenvoudig te onderhouden is, maar ook automatisch kan worden ingezet op het moment dat nieuwe Siebel-systemen in gebruik worden genomen of upgrades voor bestaande systemen worden geïnstalleerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-06T11:21:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.