Logica-baas Langendoen leidt Belgische tak

De Nederlander Paul Langendoen is sinds april 2010 chief executive office (ceo) van Logica België. Hiervoor leidde hij de divisie Consulting & Professional Services van Logica Nederland. Als directeur van de Belgische organisatie rapporteert hij rechtstreeks aan Benelux-baas Wilbert Kieboom. Langendoen volgt in België Steven Van Hoorebeke op, die naar Fujitsu vertrok.

Binnenkort maakt Logica Nederland bekend wie Langendoens oude divisie Consulting & Professional Services gaat leiden, vertelt een woordvoerder. De vertrokken directeur zat pas sinds een jaar op die functie. Daarvoor werkte hij bij Atos Origin, waar hij eerst financieel directeur van de Benelux-tak was en later verantwoordelijk werd voor de regio's Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Azië-Pacific.

Langendoens functie als ceo van Logica België, bestaat niet in de Nederlandse organisatie, aldus de voorlichter. Wilbert Kieboom geeft als chief executive officer van Logica Benelux ook leiding aan Logica Nederland.

Logica Consulting & Professional Services is een van de zes divisies van de Brits-Nederlandse dienstverlener. De andere zijn Energy, Utilities & Telecom, Industry, Distribution & Transport, Public Services, Financial Service en Outsourcing Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Diederik het moet zijn Paul Langendoen.

Vriendjes mooie posities geven is Kieboom erg goed in!

Ik heb erg veel aandelen Logica. Dit aandeel gaat geweldig omhoog!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-04-02T11:46:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.