Pink Roccade gaat ict bij Vrom beheren

Pink Roccade heeft van het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (VROM) opdracht gekregen voor het beheer van de ict-infrastructuur, inclusief de levering daarvan.

Het contract is gesloten voor een periode van vijf jaar met een optie op twee keer een jaar verlenging. Financiele details zijn niet bekendgemaakt. Pink Roccade gaat de opdracht uitvoeren samen met HP. Gezamenlijk gaan zij het beheer van de basisinfrastructuur en de businessapplicaties uitvoeren. Hetzelfde geldt voor de levering van alle werkplek gerelateerde diensten. HP neemt de architectuur, levering, onderhoud en het beheer van de overige infrastructuur voor zijn rekening. Pink Roccade is eindverantwoordelijk voor de hele uitbesteding.
 
De werkplekinfrastructuur wordt gebaseerd op het Server Based Computing-concept met voornamelijk Microsoft-technologie in combinatie met Citrix-producten. Oracle helpt mee om de hostingomgeving van de business-applicaties te moderniseren. Bij deze opdracht verhuizen geen ambtenaren van het ministerie naar de betrokken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-11T10:16:00.000Z Sytse van der Schaaf
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.