CSC heeft nieuwe Europese topman

CSC heeft Andy Williams benoemd tot algemeen directeur van de activiteiten in Noord-Europa. Williams, afkomstig van Alcatel-Lucent, is verantwoordelijk voor de landenvestigingen van CSC in Groot-Brittannië, Ierland, Nederland en Scandinavië, en voor de business unit Managed Services Emea. In Nederland verandert er voor de dagelijkse leiding niets: die blijft in handen van de eind 2008 benoemde Jim Stevenson.

Williams is een ervaren kracht in de it-sector. In zijn 25-jarige loopbaan heeft hij onder andere bij IBM en Alcatel-Lucent gewerkt; hij studeerde aan Cambridge University. Bij Alcatel-Lucent was hij begin 2008 benoemd tot baas van de dienstendivisie.

Bij CSC ligt de lat hoog: onder Williams' leiding moet CSC Noord-Europa meer nieuwe klanten binnenhalen en de omzet en winst zien te vergroten, onder andere via diensten op het vlak van cloud computing en cyberbeveiliging. Hij moet ervoor zorgen dat de Amerikaanse automatiseerder meer profiteert van zijn reputatie als degelijke ict-dienstverlener voor de industrie en de overheid.

Williams volgt Nick Wilson op die halverwege vorig jaar al bij CSC vertrok (en daarna baas werd van HPin Groot-Brittannië). Williams legt verantwoording af aan Russ Owen, de baas van de Managed Services-tak van CSC.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-17T17:11:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.