Eneco kiest weer voor uitbesteding bij Atos Origin

Atos Origin en Eneco Energie zijn overeengekomen dat de ict-dienstverlener verantwoordelijk wordt voor het technisch beheer van de complete it-omgeving van het voormalige Remu. Daarnaast is het bestaande contract met Eneco Energie verlengd met één jaar.

Als it-partner van Eneco Energie heeft Atos Origin actuele en diepgaande kennis van de het energiebedrijf. Dit, tezamen met de bereidheid van beide partijen tot een strakke resultaatgerichte planning, heeft geresulteerd in verlenging en uitbreiding van de uitbestedingdsovereenkomst.

 

Atos Origin verzorgt het technisch beheer van de hele it-omgeving en is eveneens verantwoordelijk voor een aantal projecten. Zo voert Atos Origin voor ENneco Energie het beheer over de kantoorautomatisering van 5000 werkplekken, beheert het de Windows, Unix, IBM en Siemens serveromgevingen en verzorgt het technisch beheer voor applicaties. Daarnaast is er de verantwoordelijkheid voor Oracle Operational Database Support.

 

In projectvorm voert Atos Origin de verhuizing van het rekencentrum uit en de uitrol van Windows XP /2003, gebaseerd op Next Generation Desktop van Atos Origin.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-13T10:45:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.