Senority helpt Diebold met servicetak

Het Rotterdamse adviesbureau Senority gaat financiële dienstverlener Diebold assisteren bij het herinrichten van de Europese serviceorganisatie. Het Amerikaanse bedrijf, bekend als leverancier van geldautomaten, voorziet een snelle groei van het uitbesteden van diensten rond de geldautomaat-omgeving. Met hulp van Senority en zijn softwaretool Evaluetor wil Diebold zijn dienstverlening verbeteren om zo goed te kunnen inspelen op deze opkomende uitbestedingsvraag.

Diebold verwacht te kunnen profiteren van de ict-outsourcingskennis die Senority via zijn netwerkorganisatie kan aanspreken. 'We willen het wiel niet opnieuw uitvinden', onderstreept Hans Hendriks, manager bij Diebold Europa, Midden-Oosten en Afrika. Volgens Steven Visser, managing partner van Senority, kan zijn bureau Diebold helpen bij het bepalen van bruikbare uitbestedingsconstructies en de bijbehorende serviceorganisatie. De softwaretool Evaluetor fungeert hierbij als een governance-instrument voor het beheer van outsourcingsrelaties.

Bij Diebold werken wereldwijd zo'n zestienduizend mensen. In Nederland is het bedrijf gehuisvest in Utrecht. Senority is een in 2009 opgericht adviesbureau dat werkt met een dertigtal associates die hun sporen hebben verdiend in outsourcingstrajecten.

Lees ook: Senority biedt relatiehulp bij uitbesteding

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-12T15:45:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.