TMC stelt nieuwe bestuurder aan

Handen schudden

Ict-dienstverlener TMC heeft een nieuwe bestuurder aangesteld. Luud Engels wordt operationeel directeur van de automatiseerder. Eind 2009 ontstond een lege plek in het bestuur van de onderneming toen de twee mede-oprichters Luuk Jeuken en Roy Roosen vertrokken.

Engels was de afgelopen zes maanden al actief als interim-coo binnen TMC Group. De vijftigjarige Engels bekleedde daarvoor diverse interimposities bij Assembleon, ASML, Nucletron, Philips Healthcare en Philips Semiconductors. ‘Luud sluit naadloos aan op de huidige organisatie en ken de industrie waarin we actief zijn goed', zegt algemeen directeur Thijs Manders.

De nieuwe operationeel directeur gaat samen met algemeen directeur Thijs Manders en financieel directeur Rogier van Beek deel uit maken van de raad van bestuur. De lege plek van commercieel directeur Roy Roosen wordt niet meer ingevuld, het bestuur van TMC zal voortaan uit drie directeur bestaan.

Geschorst

Eind 2009 werden de bestuurders en mede-oprichters Luuk Jeuken en Roy Roosen door de raad van commissarissen van het bedrijf geschorst. Er was een principieel verschil van inzicht ontstaan over het te voeren beleid en de strategie van de onderneming. Met de twee bestuurders werd een schikking getroffen.

Bij TMC Group werken vierhonderd medewerkers. Sinds begin 2009 is de divisie TMC Technoloy en ICT gesplitst. De divisie ICT concentreert zich op erp-software en technische software-ontwikkeling en infrastructuren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mooi bedrijf dat TMC, werkt uitsluitend met zeer hoog opgeleide exacte wetenschappers....alleen het management is laag opgeleid.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-07-29T11:06:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.