Siebel breidt bpo-programma voor partners uit

Siebel Systems heeft het Global Business Process Outsourcing (bpo) Alliance-programma gelanceerd. Dit nieuwe programma is bedoeld als uitbreiding op Siebel's Global Strategic Alliance Program.

Het nieuwe programma is gericht op het aanbieden van product-, onderhouds- en supportinformatie die inspeelt op de behoeften van de alliantiepartners die actief zijn in de bpo-markt. Het toevoegen van het Global Business Process Outsourcing Alliance-programma betekent dat het bestaande Alliance-programma van Siebel Systems is uitgebreid en optimaal inspeelt op de eisen en wensen van alle technologiepartners van Siebel Systems. Het Alliance-programma telt ruim 750 partners die beschikken over expertise op het gebied van consultancy, software, hardwareplatforms en diensten.

"Klanten realiseren bij gebruik van Siebel-technologie de grootste return on investment wanneer zij zich nadrukkelijk richten op de zakelijke doelstellingen en het opnieuw vormgeven van kernprocessen waarmee zij deze doelen willen bereiken", zegt Marty Sunde, vice president en general manager voor allianties van Siebel Systems. "Doordat zij bereid zijn hun marges optimaal af te stemmen op de zakelijke waarde die klanten aan hun producten en diensten ontlenen, maken bedrijven die zich richten op business process outsourcing momenteel een periode van grote groei mee. Siebel Systems ondersteunt deze aanpak met de nieuwe bpo-oplossingen maximaal."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-26T11:02:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.