Van Dorenmalen wordt directeur Europa bij IBM

Harry van Dorenmalen, algemeen directeur van IBM Nederland en IBM Benelux, zal per 1 oktober 2010 worden benoemd tot directeur van IBM Europa. In deze rol vertegenwoordigt hij IBM bij Europese organisaties en instellingen. Daarnaast is hij in deze rol verantwoordelijk voor het overkoepelend Europees beleid van IBM, gericht op maatschappelijke verantwoordelijkheid, milieuvraagstukken, intellectueel eigendom en universiteitsrelaties.

Harry van Dorenmalen is de eerste Nederlander binnen IBM die deze functie mag vervullen. Naast deze rol zal Van Dorenmalen aanblijven als algemeen directeur van IBM Nederland en Benelux.

Van Dorenmalen begon zijn carrière bij IBM in 1982 en heeft de afgelopen jaren verschillende leidinggevende functies vervuld, waaronder bij de industriële sector voor IBM Europa, Midden Oosten & Africa (EMEA) en de Europese dienstenorganisatie. Ook is hij directeur geweest voor Koninklijke Philips in Nederland.

Nevenfuncties

Van Dorenmalen heeft naast zijn IBM-banen ook nog tijd voor diverse bestuursfuncties bij onder andere VNO-NCW, ECP-EPN , ICT~Office, AmCham, Opportunity in Bedrijf, Stichting Management Studies, Green IT Amsterdam en Science Amsterdam. Hij heeft Business Administration gestudeerd aan de TU Delft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Ben heel trots op je. Las het toevallig op internet en wij denken nu dat de kans dat je onze kant eens op komt, nog kleiner gaat worden. Maar toch gefeliciteerd en misschien tot ziens in dit aardse leven.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-14T17:34:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.