Copaco zet zichzelf in de etalage

De consolidatieslag onder pc-distributeurs in Europa is voor Copaco reden om zichzelf in de etalage te zetten. Volgens bestuursvoorzitter Jos Reijers is zijn bedrijf een goede overname kandidaat, meldt Het Financieele Dagblad.

Reijers baseert zijn visie op de redenering dat partijen in de it-sector zich richten op het scheppen van schaalgrootte en uitbreiding van marktaandeel in Europa. Hij kan echter nog geen potentiële kopers melden.

 

De ceo sluit overigens niet uit dat Copaco zelf ook het overnamepad opgaat. De onderneming beschikt over verschillende financieringsinstrumenten. Vorig jaar nam het Revah Telecom over voor een onbekend bedrag. En het wil een grotere klantenbasis in België.
 
Copaco maakte donderdag bekend dat over de eerste zes maanden een nettowinst van 3,1 miljoen euro is geboekt, een verdubbeling van het resultaat ten opzichte van de eerste helft van 2003. Voor heel 2004 geeft het bedrijf geen prognose.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een goede overname kandidaat? Wel afhankelijk van de uitspraak van de rechtbank m.b.t. de BTW caroussel......

Wil Jos Reijers nu hij negatief in de kijker staat met vermeende BTW-fraude gelijk van zijn bedrijf af? Het blijft een probleem als je eenmaal rook in je tent gehad hebt, dan blijft het voor altijd rookschade wat riekt.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-08-30T15:43:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.