4000 stemmen meer dan vorig jaar

ICT stemt 59.000 keer voor Computable Awards

Bezoekers van Computable.nl hebben ruim 59.000 stemmen uitgebracht op de genomineerden voor een Computable Award. Een jaar geleden lag het eindtotaal op 55.000. De redactie telt nu de uitgebrachte stemmen en controleert de geldigheid. Het uiteindelijke aantal stemmen bepaalt wie op 7 oktober 2010 wordt uitgeroepen tot winnaar van een Computable Award 2010.

Er worden dit jaar zestien awards uitgereikt. Bij elf ervan geven de stemmen van de Computable-bezoekers de doorslag. Dit zijn de awards waarvoor eerder dit jaar de genomineerden bekend zijn gemaakt.

De resterende vijf awards zijn imago-awards. Daarvoor heeft Computable het imago van de honderd financieel krachtigste ict-bedrijven in Nederland voorgelegd aan zijn lezers. Het onderzoeksbureau Motivaction heeft de lezers ondervraagd over het imago van deze bedrijven als zakenpartner, werkgever en innovatieve onderneming. Voor deze drie categorieën is er een award.

Het bedrijf dat op alle punten het hoogst scoort ontvangt de prijs die hoort bij de eerste plaats in de Computable 100-lijst. Er is dit jaar voor het eerst een extra prijs voor het bedrijf dat het snelst is gestegen op de ranglijst. De uitkomsten van vorig jaar staan in de Computable 100-lijst van 2009.

Froukje de Both

Tijdens een feestelijke galabijeenkomst worden op 7 oktober 2010 de prijzen uitgereikt door presentatrice Froukje de Both en Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum. De avond vindt plaats in Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-24T11:28:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.