Spoelstra treedt op tijdens Computable Awards

Jacob Spoelstra

Jacob Spoelstra

Computable-columnist Jacob Spoelstra zal optreden als cabaretier tijdens de uitreiking van de Computable Awards op 7 oktober 2010. Spoelstra is naast zijn baan in de ict zeer actief met stand-up comedy. Tijdens de Computable Awards-show zal hij de verzamelde ict-topmanagers vermaken met grappen over hun branche en henzelf.

Spoelstra toert met het stand-upcomedygezelschap 'Night of Comedy' langs de grote Nederlandse theaters. Hij speelde op grote festivals als Laughing Matters, Lowlands, Xnoizz Flevo festival en de EO Jongerendag. Op tv was hij te zien in een special op Comedy Central.

Hij schrijft sinds augustus 2007 columns voor Computable. Daarnaast is hij ict'er bij een ict-dienstverlener in zijn woonplaats Almere. De ict-sector is voor hem een onuitputtelijke bron voor sterke grappen.

Niels van der Gulik

Naast Spoelstra levert ook de muzikale alleskunner Niels van der Gulik dit jaar een bijdrage aan de Awardsshow van Computable. Hij speelde in diverse theatershows, toneelstukken, een opera en toert tegenwoordig door het land met zijn eigen band. Van der Gulik is bekend geworden met zijn vertolking van Nederlandstalige liedjes, waaronder het repertoire van Ramses Shaffy, Boudewijn de Groot en Toon Hermans. Zijn inleidende verhalen maken zijn optredens tot een bijzondere ervaring.

Froukje de Both

De awards worden tijdens de gala-avond uitgereikt door presentatrice Froukje Both, onder andere bekend van het programma De TV-makelaar. Zij zal worden bijgestaan door Computable-hoofdredacteur Johannes van Bentum.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Jacob Jacob Jacob.. Een luid juichende menigte verwelkomt hem.. Komt je optreden ook op Youtube te staan??

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-09-29T08:44:00.000Z Johannes van Bentum


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.