Rotterdams Betabit lijft Extendit uit Eindhoven in

Handen schudden

De Rotterdamse systemintegrator Betabit neemt branchegenoot Extendit over. Met deze overname versterkt Betabit zijn positie in de regio Eindhoven. Het bedrijf wil aanwezig zijn in de belangrijkste economische regio’s van Nederland.Bij Extendit werken zeven man; bij Betabit een man of vijftig.

Extendit, opgericht in 1997, zegt gespecialiseerd te zijn in hoogwaardige management- en it-dienstverlening. Opdrachtgevers zijn onder meer Achmea, ARAS Security, Rabobank, Oxxio, ASML en DAF Trucks. Met de overname van dit bedrijf versterkt Betabit zijn positie in de regio Eindhoven, waar het sinds 2008 over een kantoor beschikt. in Eindhoven. Tot de zeven medewerkers van Extendit behoren projectmanagers, verandermanagers, engineers en testers.

Bij Betabit, opgericht in 2002, werken circa vijftig mensen. Klanten zijn onder andere Achmea, Bakker Barendrecht, Greenwheels, Nederlandse Energie Maatschappij, Unilever en Heerema. Betabit levert diensten zoals advies, architectuur, ontwerp en ontwikkeling tot en met beheer en continue verbetering. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf is actief in de regio's Rotterdam-Rijnmond, Noord-Brabant en Utrecht en heeft een focus op de inzet van Microsoft-technologie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij ASML

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-04T11:41:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.