HCC!dagen gaan in nieuw jasje toch door

Onder de naam HCC!digital organiseert HCC, de vereniging van computergebruikers, begin november een nieuw computerevenement. Tijdens deze opvolger van de welbekende HCC!dagen staat de overdracht van kennis en informatie centraal, en minder de verkoop van hardware- en software, zoals op de ‘oude' HCC!dagen. Afgelopen augustus leek het erop dat er dit jaar geen HCC-festival zou plaatsvinden, omdat de overkoepelende beurs HME2010 werd afgelast.

HCC!digital grijpt plaats op 5 en 6 november 2010 in de Jaarbeurs te Utrecht. Volgens HCC kunnen bezoekers van het evenement presentaties en workshops volgen over actuele thema's, zoals veilig gebruik van internet en sociale media, digitale fotografie, mobiele apparatuur, gaming en thuisamusement (HD/Blu-Ray/3D). Daarnaast wordt er een markt van hardware en software georganiseerd.

HCC (Hobby Computer Club) is met circa 115.000 leden de grootste vereniging van computergebruikers in Europa. HCC, opgericht in 1977, maakte van de HCC!dagen een begrip in de computerwereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-10-22T08:16:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.