Voorzitter Henk Broeders verlaat ICT~Office

Henk Broeders treedt eind 2010 af als voorzitter van branchevereniging ICT~Office. Broeders, die in het dagelijks leven ook directeur is van ict-dienstverlener Capgemini Nederland, heeft ruim dertien jaar de positie van voorzitter van ICT~Office en voorgangers van die branchevereniging bekleed. Tijdens het Nationaal ICT~Gala op 14 december 2010 neemt hij afscheid. De branchevereniging en de vertrekkend voorzitter hebben de reden van het aftreden nog niet toegelicht.

Broeders werd in 2002 benoemd tot voorzitter van Nederland-ICT, de voorloper van ICT~Office. Daarvoor was hij voorzitter van Fenit, de branchevereniging van Nederlandse ict-bedrijven.

Volgens de branchevereniging is 2010, het jaar dat Nederland het World Congress on IT organiseerde, een mooi moment om afscheid te nemen.

Het Nationaal ICT-gala, een bijeenkomst waarmee de branchevereniging het jaar afsluit, wordt gehouden tijdens een feestelijke avond in het Lucent Danstheater in Den Haag.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een man als Henk Broeders is niet zomaar op te volgen. Een ware uitdaging voor de nieuwe voorzitter derhalve. Aan de andere kant is het heel gezond om na jaren het roer over te geven en over te nemen. De wereld immers verandert en nieuwe inzichten zijn daarom welkom.
Ben benieuwd wie nu het boegbeeld van ICT Office wordt.

Tijdens de crisis heb ik Henk Broeders niet kunnen betrappen op enige visie bij Capgemini. Vele honderden medewerkers zonder geldige redenen hebben ze tijdens de crisis de laan uitgestuurd. En nu anno 2010 nog geen 10 maanden later zijn ze weer als een gek aan het werven.

Henk bedankt voor 150.000 euro die ik heb meegekregen, het was een unieke kans. Nog geen 3 maanden later had ik en vele andere oud medewerkers van Capgemini die zonder enige redenen zijn weggestuurd een prachtige functie buiten Capgemini.
Ik wens je nu veel succes met het vissen in de vijver van ICT consultants waar een chronisch gebrek aan is.
Misschien wat Indiërs of Roemen proberen te slijten bij de klanten, de spraakverwarring van de ja knikkers vinden ze vast leuk.

@Floris,

Als je je echte volledige naam erbij zet dan ben je tenminste een vent! Of ben je dan bang dat je die 150000 euro weer moet inleveren omdat je je afspraak schendt.

Het was zonde van het geld maar gezien je hier getoonde betrouwbaarheid was er voor jou wel een duidelijke reden om je de laan uit te sturen (ongeacht je verdere capaciteiten)!

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-01T11:15:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.