Concurrent gaat samenwerken met Alcatel

Alcatel heeft vandaag bekendgemaakt dat het een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met Concurrent Computer Corporation, een leverancier van video-on-demand servers voor de kabelindustrie.

Beide bedrijven zullen samenwerken aan de ontwikkeling van betaalbare geavanceerde componenten voor videoservernetwerken en contentdistributienetwerken die geschikt zijn voor de breedband ip-markt. Alcatel en Concurrent hebben een partnerschap gecreëerd dat hen in staat stelt een product te ontwikkelen voor gedistribueerde video streaming, die in eerste instantie afgestemd is voor de breedband ip-markt. Alcatel en Concurrent hebben beiden ontwikkelteams samengebracht op één locatie in Maidenhead (VK) die deze activiteiten zullen ondersteunen.

De Concurrent Mediahawk On-Demand oplossing is ontwikkeld voor en ingezet in de kabelmarkt, terwijl de Alcatel 5959 Open Video Server voornamelijk ontwikkeld en ingezet is in breedband ip-omgevingen. De geïntegreerde oplossing, die men eind dit jaar op de markt verwacht, stelt dienstverleners in staat een volledig geautomatiseerd netwerk te implementeren van honderden video servers, die elk een streamingcapaciteit van tienduizenden simultane video-uitzendingen hebben, met complete vcr-bedieningsopties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-09T11:27:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.