Global Crossing verbetert netwerk met Lucent

Lucent Technologies heeft een driejarige overeenkomst gesloten met Global Crossing voor de verbetering van de optische transmissie van haar wereldwijde IP-netwerk.

Op basis van de overeenkomst kan Global Crossing enterprise- en carrier-klanten hogere service- en kwaliteitsniveaus bieden via het op mpls gebaseerde ip-netwerk. Tegelijkertijd profiteert de organisatie van besparingen op de operationele kosten.

Lucent levert Global Crossing de Lambda Unite Multi-Service Switch (MSS) en Navis Optical Management System (OMS), en technische ondersteuning en netwerkonderhoud vanuit Lucent Worldwide Services. De Lucent-oplossing biedt een intelligent optisch transmissieplatform voor de ondersteuning van geconvergeerd spraak-, video- en dataverkeer.

"Netwerkbetrouwbaarheid, interoperabiliteit en beveiliging zijn essentieel om onze klanten betrouwbare diensten zoals ip vpn’s, voip en collaboration te kunnen leveren", zegt Dan Enright, vice president operations bij Global Crossing. "Met de Lucent-oplossing kunnen we nieuwe diensten introduceren en ons bestaande Gigabit Enternet-aanbod en glasvezeldiensten uitbreiden. Tegelijkertijd vergroten we de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van ons netwerk."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-15T12:34:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.