AT Kearney lijft Quintel Strategy Consulting in

Handen schudden

Het internationale managementadviesbureau AT Kearney neemt het Amsterdamse strategisch adviesbureau Quintel Strategy Consultants over. Quintel geeft advies aan internet service providers (isp's), aanbieders van mobiele telefonie en kabelbedrijven. De vijfentwintig consultants, waarvan zich acht specifiek met telecom en ict bezighouden, treden per direct in dienst bij de Amsterdamse vestiging van AT Kearney. Het bedrijfsonderdeel Quintel Intelligence , dat zich op de energiesector richt, wordt afgesplitst en blijft zelfstandig voortbestaan.

Jan-Piet Nelissen, managing director van Quintel: 'Steeds meer vraagstukken spelen op internationaal niveau. Steeds vaker zijn bedrijven waar we voor werken in buitenlandse handen. Door de overname hebben we de beschikking over veel meer internationale ervaring en kennis. We groeien van een organisatie van enkele tientallen mensen naar een organisatie van drieduizend medewerkers.'

Nelissen wordt partner van AT Kearney en is daardoor mede-eigenaar van het adviesbedrijf.

Samenwerking

Quintel Intelligence, dat zich richt op de energiesector blijft zelfstandig voortbestaan, maar de samenwerking met de voormalige Quintel-consultants die zijn ondergebracht bij AT Kearney zal worden voortgezet.

AT Kearney, dat in het verleden onderdeel uitmaakte van dienstverlener EDS, heeft vestigingen in 37 landen. Het bedrijf geeft onder andere strategisch ict-advies aan financiële dienstverleners, defensie, detailhandelsketens, overheden en zorginstellingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-01-12T11:47:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.