Nieuwe namen in management Veritas

Veritas Software heeft Mark Bregman benoemd tot nieuwe chief technology officer. Daarnaast zijn er nog enkele andere aanstellingen.

Bregman wordt in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor productintegratie, productontwikkeling, de strategie voor overnames en acquisities, en de ontwikkelcentra in India en China. Hij werkt sinds 2003 bij Veritas als executive vice-president voor product operations. Eerder werkte Bregman 16 jaar bij IBM in verschillende managementfuncties.

Veritas maakte verder nog de benoemingen bekend van Kris Hagerman tot executive vice-president van de server management group, René Bonvanie tot senior vice-president worldwide marketing en Jeremy Burton tot executive vice-president van de data protection group.

Hagerman werkt sinds 2001 bij Veritas als executive vice-president strategic operations. Hij werkte eerder bij Affinia en BigBook. Bonvanie werd in 2003 benoemd als vice-president corporate marketing van Veritas. Daarvoor werkte hij bij Oracle. Burton was vanaf 2002 Senior vice-president and chief marketing. Hij is eveneens afkomstig van Oracle.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-09-24T11:54:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.