KWF vervangt Centric op De Graafschap-shirt

KWF Kankerbestrijding prijkt per direct op het voetbalshirt van De Graafschap. Ict-dienstverlener Centric staat zijn plek als shirtsponsor af, nadat de voetbalclub te kennen gaf de sponsorovereenkomst met Centric na het lopende seizoen niet te verlengen. Algemeen directeur van Centric Gerard Sanderink had openlijk kritiek geuit op het technisch beleid van De Graafschap.

Centric dient wel het contract met De Graafschap uit en zal aan alle financiële verplichtingen voldoen. ‘De nuchterheid van de club past bij Centric', schrijft Sanderink op de website van het dienstenbedrijf.

‘Ik was er van overtuigd dat de club de potentie had Centric op positieve en professionele wijze te vertegenwoordigen. Helaas is dit seizoen meerdere malen gebleken dat wij van mening verschillen over hoe De Graafschap kan uitgroeien tot een professionelere organisatie. De ontwikkelingen van de afgelopen weken hebben mij doen besluiten onze naam niet langer zichtbaar te willen verbinden met De Graafschap. Daarom stellen we de shirtvermelding beschikbaar aan KWF Kankerbestrijding', aldus Sanderink.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een sportief gebaar, en zo hoort het ook.

mvg megasponsor

Inderdaad een bijzonder correcte afhandeling door Centric. Goed gedaan.

De grote ego-centric op de tenen getrapt, kon niet uitblijven.

als sponsor dien je je niet met het beleid van de
door jou gesponsorde vereniging te bemoeien.

Uiteraard kun je van te voren afspraken maken,
echter vervolgens treedt je als sponsor
niet in de publiciteit over de gesponsorde club.

Persoonlijk sponsor ik al met al zo'n 25 jaar,
nooit is het in mij opgekomen invloed te hebben
over het beleid van de gesponsorde bedrijven

Ik vind dit een bijzonder nette oplossing van Centric. Netjes doorbetalen tot einde contract, én het shirt afgeven aan KWF.

Gewoon gaan praten bij de "Zwarte Schapen" (Almere City FC) in Almere Centric. Daar kan men vast wel wat meer professionaliserende tips gebruiken.

Leuk, maar kan KWF dat geld niet beter besteden aan haal doelgroep?

@ MarinaV wordt nog steeds betaald door oude sponsor

@MarinaV, KWF betaalt hier niets voor, Centric staat gratis haar shirtreclame af aan KWF

Wel toevallig dat Centric via een dochteronderneming ook nog werzaamheden doet voor het KWF Kankerbestrijding. Maar een mooie tussenoplossing naar mijn idee.

@Walter, tenzij je om die inbreng heb gevraagd! Bij het afsluiten van het sponsorcontract is Sanderink gevraagd of hij wil meehelpen bij het beleid en het verder professionaliseren van De Graafschap. Als hij dan zijn mening geeft, intern als extern, en de heer Looyen stelt zich vervolgens keer op keer neerbuigend op, dan kan je verwachten dat de zaak escaleert.

Meneer Sanderink, wat zou u er van vinden als de leiding van voetbalclub De Graafschap u zou gaan vertellen hoe u met uw ICT-semiprofclub de eredivisie van de ICT en een beter imago kan bereiken?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-11T10:56:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.