Access Distribution nieuwe naam van GE Access

GE Access gaat vanaf deze week door onder de naam Access Distribution. De distributeur en 'channel development provider van Sun Microsystems wil zich met de nieuwe naam duidelijker profileren op de markt waarop het actief is.

De naamsverandering is onderdeel van een wereldwijde aanpassing in de branding-strategie van GE, General Electric. Dit conglomeraat wil hiermee duidelijker maken op welke manier de dochterondernemingen opereren ten opzichte van de markt en ten opzichte van de rest van de groepen. De nieuwe namen zullen duidelijker weer moeten geven waar GE voor staat: een wereldwijde dienstverlener op het gebied van technologie, media en finance. De naamswijziging is per direct van kracht, de uitrol van de nieuwe huisstijl staat voor de komende maanden op de planning.
 
Voor de klanten en partners van Access Distribution verandert er niets. De operationele en logistieke structuren blijven ongewijzigd, evenals alle contracten, partnerrelaties en het productportfolio. Daarnaast blijft Access Distribution onderdeel van GE Commercial Finance. Access Distribution blijft wederverkopers en partners ondersteunen bij het ontwikkelen van hun verkoopkanaal en het zoeken naar nieuwe afzetmogelijkheden.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij GE

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-10-06T13:17:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.