Aantal voordrachten Awards nadert de honderd

Lezers van Computable hebben bijna honderd keer een bedrijf, persoon of project voorgedragen voor de Computable Awards 2011. De categorieën Softwarebedrijf van het jaar en Detacheerder van het jaar hebben tot nu toe de meeste voordrachten ontvangen. Opvallend is dat er nog geen voordrachten zijn voor de prijs voor CIO van het jaar. Tot 20 april 2011 kunnen lezers hun favoriete bedrijven, personen en projecten voordragen in elf verschillende categorieën.

Zowel de categorie Softwareleverancier van het Jaar als Detacheerder van het Jaar tellen zestien voordrachten. Voor de nieuwe categorie ICT-leverancier van het jaar voor het MKB zijn pas vier voordrachten binnen.

Sommige bedrijven maken een kans in meerdere categorieën, zoals Specialisterren. Het detacheringbedrijf dat mensen met autisme inzet als tester is voorgedragen voor de prijs voor Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming, ICT-detacheerder en CEO van het jaar. Een lezer noemt de  wijze waarop algemeen directeur Sjoerd van der Maaden 'schakelt' tussen de persoonlijke aandacht voor de medewerkers, de markt, de opdrachtgevers en de Haagse politiek 'prijzenswaardig'.

In de voordrachten roemen lezers meerdere bedrijven omdat ze tijdens de economische crisis het aantal ontslagen hebben beperkt of vermeden. Die lof krijgt bijvoorbeeld detacheerder Eliantie. De ceo van Sogeti, Jeroen Versteeg, wordt voorgedragen voor CEO van het jaar omdat hij volgens de lezer het bedrijf zonder ontslagronde door de crisis wist te loodsen.

Voordragen

Lezers van Computable kunnen tot 20 april 2011 bedrijven, personen en projecten voordragen voor de elf categorieën van de Computable Awards. De voordracht moet onderbouwd worden met een project. Daarna buigt een vijfkoppige jury zich over de lijst met voordrachten en stelt de definitieve lijst van vijf genomineerden per categorie samen. De ranking van de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerden een Computable Award winnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-03-22T16:26:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.