ICT~Office kondigt ICT~Awards aan

ICT~Office organiseert samen met de ministeries van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie en Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties en Stichting ICT~Milieu voor de twaalfde keer de uitreiking van de Nationale ICT~Awards. De drie prijzen worden uitgereikt tijdens een diner voor genodigden op donderdagavond 23 juni 2011. De genomineerden voor deze awards worden bekendgemaakt op 9 juni.

Dit jaar stelt de branchevereniging onder meer prijzen beschikbaar voor de meest innovatieve toepassing, de groenste ict-toepassing en een persoon 'die het gebruik van ict bij bedrijfsleven, non-profit en overheid stimuleert en daarvoor erkenning verdient'.

Daarnaast is er een Aanbesteding Award. Dat is de prijs voor de 'beste Europese aanbesteding door een overheidsinstelling op het gebied van ict.'

De bijeenkomst is dit jaar verhuisd naar Huis ter Duin te Noordwijk. Vorig jaar vond het event nog plaats in de Nieuwe kerk in Den Haag. Charles Groenhuijsen verzorgt de presentatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-08T15:54:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.