Tijd dringt voor voordracht Computable Awards

Wordt Lineke Sneller van Tele2 genomineerd voor Cio van het jaar? Krijgt ABN Amro een nominatie voor Ict-project van het jaar voor de 'vlekkeloze' migratie van Fortis-klanten? Computable-lezers kunnen tot 20 april 2011 een voordracht indienen voor een nominatie van de Computable Awards 2011. Inmiddels zijn bijna 150 bedrijven, personen en projecten voorgedragen. Een vijfkoppige jury kiest uit de voordrachten vijf genomineerden per categorie.

Bij de voordrachten voor Ceo van het jaar, valt op dat Jeroen Versteeg drie keer wordt genoemd. In de categorie Hardwareleverancier van het jaar is Fujitsu voorgedragen voor de implementatie van een wereldwijde infrastructuur bij zuivelconcern FrieslandCampina. Het gaat zowel om de hardware als back-office.

Andere partijen die voorgedragen worden, zijn bijvoorbeeld Afas en Otys in de categorie Softwareleverancier van het jaar. Ook Hippo hoopt die prijs in de wacht te slepen na de lancering van Hippo CMS 7.4 dat gebaseerd is op open source en open standaarden. Onder de voordrachten blijven de grote ict-bedrijven een beetje achter.

In de nieuwe categorie Ict-leverancier voor het mkb worden partijen als hardwarehandelaar Infotheek en datacenter- en communicatie-dienstverlener BBeyond voorgedragen. Onder de voordrachten voor Detacheerder van het jaar zijn bedrijven die eerder genomineerd zijn zoals Eliantie, winnaar van de Award in 2007, en RAVE-cruitement, dat in 2010 genomineerd was.

Jury

Uit de organisaties en personen die zijn voorgedragen selecteert een onafhankelijke, vijfkoppige vakjury voor elke award vijf genomineerden. De ranking door de jury en het aantal stemmen van Computable-lezers bepalen elk voor de helft welke genomineerde de award in oktober 2011 ontvangt.

Het aantal keren dat een partij wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie over het genoemde project wel. De nominatieronde voor de Computable Awards 2011 sluit op 20 april 2011. Een maand later start de stemronde voor Computable-lezers.

Computable 100

Computable reikt op woensdag 5 oktober 2011 voor het zesde jaar op rij de Computable Awards uit. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Daarnaast worden vijf prijzen uitgereikt aan de krachtigste ict-bedrijven van Nederland. Zij staan in de top van de Computable 100-lijst.

Computable-lezers kunnen tot 20 april 2011 een voordracht indienen. In de Hall of Fame staat wie er eerder een Computable Award wonnen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-04-11T11:40:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.