IBM, HP en Dell tonen ICT-trends voor onderwijs

De ict-leveranciers IBM, HP, Dell, Canon en Activ laten op een voorlichtingsmiddag in Groningen de laatste trens op het gebied van ict-toepassingen in het onderwijs zien. Het gaat onder andere om cloud computing (IBM), het digitale schoolbord en bijbehorende accessoires (Activ), printeroplossingen (Canon) en de inzet van tabletcomputers (HP). De middag wordt 8 juni 2011 georganiseerd door hardware- en dienstenleverancier Bossers & Cnossen.

Die leverancier richt zich op non-profit instellingen en de grootzakelijke markt in Noord-Nederland. Het organiserende bedrijf verwacht tussen de tachtig en honderd geïnteresseerden.

Naast de genoemde toepassingen toont HP webbesturingsysteem Everybody. Dat is een nieuwe toepassingen op de in september 2011 te verschijnen tablet van de leverancier. Dell toont een interactieve projector. Trendwatcher Rob Creemers geeft een lezing over ict-trends in het onderwijs.

RUG

Naast klanten als de Rijks Universiteit Groningen (RUG), Hanze hogeschool, Noorderpoort en Onderwijsgroep Noord rekent de leverancier ook op de interesse van mensen die nog geen klant zijn, zoals ict-functionarissen binnen andere onderwijsorganisaties, adviesorganen en aan onderwijs gerelateerde bedrijven.

Het in 1987 opgerichte Bossers & Cnossen geeft regelmatig themabijeenkomsten over de inzet van ict in een bepaalde beroepsgroep.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-05-23T15:57:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.