Chipsoft 'hofleverancier' van Ziekenhuis Walcheren

Ziekenhuis Walcheren en Chipsoft hebben hun relatie verstevigd door het sluiten van een overeenkomst voor de aanschaf en implementatie van CS-Röntgen, CS-SEH, CS-Traumaregistratie en CS-Multimedia. Door deze aanschaf is het ziekenhuis in staat de processen op de Radiologieafdeling en Spoedeisende Hulp optimaal te automatiseren.

Ziekenhuis Walcheren is in januari 2004 overgestapt op het 'Kern-zis' van Chipsoft. Daarin zijn de patiëntenregistratie, verrichtingenregistratie, DBC-registratie, opnameplanning, OK-registratie en facturatie meegenomen. Na een succesvolle implementatie is deze configuratie van het CS-Ezis eind juni 2004 operationeel gegaan.

 

De automatisering van de Radiologie en de Spoedeisende Hulp wordt gezien als een waardevolle aanvulling op de ondersteuning van de zorgketen rond de patiënt. De implementatie zal in januari tot en met mei 2005

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-11-03T09:12:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.