NetDialog breidt uit naar Engeland en Amerika

Amerikaanse vlag

NetDialog, een Nederlandse leverancier op het gebied van ‘application-aware network performance monitoring’, breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. NetDialog zegt dat organisaties in die landen interesse hebben in de applicatie performance monitoring en reporting oplossingen.

De markt waarin NetDialog actief is, maakt zowel nationaal als internationaal al jaren een gestage groei door. Organisaties zijn in steeds grotere mate afhankelijk van it-infrastructuren en door ontwikkelingen steeds minder goed in staat om de controle te behouden, aldus het Nederlandse bedrijf. Dat komt door ontwikkelingen zoals internationalisatie, fusies en overnames, centralisatie en virtualisatie. NetDialog speelt hier op in met zijn 'application delivery network' oplossingen. De Verenigde Staten zijn volgens NetDialog een logische keuze omdat een aanzienlijk grote hoeveelheid organisaties netwerk en applicaties in eigen beheer hebben. Die hebben behoefte aan applicatie performance monitoring en reporting oplossingen.

NetDialog ondersteunt service providers, managing consultants en system integrators met het in kaart brengen van het applicatielandschap van organisaties, de impact die applicaties hebben op de it-infrastructuur en hoe applicaties daarin presteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-06-10T11:03:00.000Z Witold Kepinski
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.