Nr.1 Software heet vanaf 1 januari Getronics

Getronics maakt bekend dat per 1 januari 2005 de activiteiten van het bedrijfsonderdeel Nr.1 Software onder de naam van Getronics naar de markt worden gebracht.

De activiteiten omvatten standaard software en licentiebeheer en worden als Software Management Services opgenomen in het Getronics portfolio. Sinds haar oprichting in 1983 is Nr.1 Software een van de meest gespecialiseerde dienstverleners op het gebied van softwarelicenties in Nederland. Per 8 maart is Nr.1 Software onderdeel van Getronics.

"Dankzij de naamswijziging wordt veel duidelijker dat Getronics nu ook standaard software en licentiebeheer als onderdeel van haar bestaande netwerk en desktop beheerdiensten aanbiedt", aldus Koos van der Straaten, directeur marketing van Getronics Nederland.

Het toevoegen van licentiebeheer aan het portfolio van Getronics past bovendien goed in de ontwikkelingen zoals Jan van den Hoven, director Software Management Services, die ziet: "Tegenwoordig zijn organisaties zich bewust van het belang van zorgvuldig licentiebeheer. Teveel of verkeerde licenties veroorzaken onnodig kosten en te weinig licenties kan leiden tot aansprakelijkheid en reputatieschade."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-06T14:54:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.