EMC, Oracle, Dell en Intel in grid-alliantie

Oracle, Dell, EMC en Intel introduceren samen het 'Project Megagrid'. Deze samenwerking is gericht op het ontwikkelen van een standaardbenadering voor het bouwen en in gebruik nemen van een enterprise grid computing-infrastructuur.

De vier bedrijven combineren een aantal belangrijke technologieën en technische kennis in antwoord op de integratievraagstukken die spelen bij hun klanten. Ook werken ze aan een complete oplossing voor enterprise grid computing die veel beter werkt dan het traditionele smp-aanbod, tegen een fractie van de kosten.

De doelstelling van het Project Megagrid is organisaties in alle sectoren de gelegenheid te geven om enterprise grid computing succesvol in te zetten, zonder dat ze daarvoor enorme investeringen hoeven te doen.

 

De eerste fase van het Project Megagrid is gericht op het ontwerpen, testen en documenteren van de beste standaardvoorbeelden uit de markt. Op deze manier kunnen de participanten effectieve enterprise grid computing-infrastructuren bouwen, waarbij ze rekening houden met alle eisen ten aanzien van kosten en prestatie. De infrastructuur wordt ontworpen, geconfigureerd en gecontroleerd binnen het Oracle Global IT Datacentrum.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-08T15:21:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.