Adobe, Apple, Capgemini en Orange in de prijzen

Met de uitreiking van de Jan Pieterszoon Coen-prijzen 2004 zijn vandaag Adobe, Apple, Capgemini en Orange uitgeroepen tot beste ict-ondernemingen binnen hun vakgebied in 2004.

De Jan Pieterszoon Coen-prijs is een publieksprijs die door Ernst & Young is ingesteld om de best presterende ict-ondernemingen in Nederland te lauweren voor hun inspanningen op het gebied van kwaliteit en service. Adobe is de beste softwareleverancier, Apple behaalt de titel beste hardwareleverancier 2004, Capgemini is winnaar in de categorie ict-dienstverleners en Orange is de beste telecom-leverancier.

De uitslag wordt bepaald aan de hand van de uitkomsten uit het jaarlijkse 'Trends in ICT'-onderzoek dat dit jaar voor dit onderdeel onder 1752 directeuren, managers en professionals is gehouden. De ict-ondernemingen zijn verdeeld in softwareleveranciers, hardwareleveranciers, ict-dienstverleners en mobiele telefoniebedrijven.

 

Ernst & Young heeft de prijs ingesteld om een bijdrage te kunnen leveren aan de stimulering en verbetering van kwaliteit en serviceverlening van ICT-ondernemingen. De 1752 respondenten hebben hiervoor in totaal 12.514 rapportcijfers gegeven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-09T16:04:00.000Z Redactie Computable/Channelweb