Siemens en AT&T trekken banden aan

AT&T heeft een wereldwijd netwerkcontract met Siemens AG gesloten ter waarde van 174 miljoen dollar. De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en is een uitbreiding op de langdurige relatie tussen de twee ondernemingen.

AT&T is de hoofdleverancier van networking services voor Siemens in Noord- en Zuid-Amerika, Asia Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en delen van Europa en verzorgt voor Siemens een gestandaardiseerde, netwerkgebaseerde internet protocol virtual private network (ip-vpn)-oplossing met meer dan 800 'knooppunten'. Binnen de voorwaarden van de nieuwe overeenkomst levert AT&T een geïntegreerde oplossing ter ondersteuning van de Network Exchange (SNX)-strategie van Siemens. Daarbij worden de mogelijkheden en wereldwijde dekking van de AT&T Private IP Services-reeks benut.
 
"AT&T's ondersteuning en inzicht in onze complexe netwerkeisen, versterkt door hun robuuste wereldwijde netwerk en de goede zakelijke relatie tussen onze ondernemingen, zijn de belangrijkste succesfactoren geweest", aldus Volkhart Matthäus, hoofd van het Siemens corporate information office (cio). "Als technologisch toonaangevende onderneming staat het bedrijfsnetwerk centraal in onze activiteiten. We vertrouwen op de bewezen, geavanceerde diensten die onze wereldwijde activiteiten ondersteunen."
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-14T10:20:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.