Mitel en HP nauwer samen in networking en support

HP Procurve Networking en Mitel, leverancier van ip-communicatieoplossingen, bieden gezamenlijk een oplossing voor networking en support, waardoor ingebruikname eenvoudig wordt en van geconvergeerde netwerken waardoor zowel de kosten van de infrastructuur als de complexiteit ervan verlaagd wordt.

Om ondernemingen een betere performance en interoperabiliteit te bieden op hun investeringen in geconvergeerde netwerken, tekenden HP en Mitel een overeenkomst die uitgebreide pre sales en after sales-support aan klanten biedt. Bovendien worden de consultants van HP en Mitel over en weer opgeleid om elkaars producten te onderhouden. Dit nieuwe aanbod, dat voortborduurt op het succes van de wereldwijde samenwerking tussen Mitel en HP, is onderdeel van een nieuw initiatief van beide bedrijven voor gezamenlijke research and development, service en support.

"We besloten een volledig geïntegreerd voice- en datasysteem te installeren op onze achttien sites, waaronder kantoren, sportcentra en depots om zo een netwerk te creëren waarmee de council-organisatie efficiënter kan werken," zegt John Newby, services manager North East Derbyshire District Council in het Verenigd Koninkrijk. "Het aanbod van Procurve en Mitel levert ons een uitstekende data- en ip-oplossing die het mogelijk maakt dagelijks zeer grote hoeveelheden data te verzenden en ontvangen.’

Het aanbod van beide bedrijven omvat de Procurve Adaptive edge Architecture en Mitels geavanceerde ip-pbx-en, -telefoons en -applicaties. Het levert ondernemingen voordelen op als advanced solutions integration; meer functionaliteit op het vlak van netwerkmanagement, beveiliging en enterprise mobiliteit; en de optimalisatie van ontwerp-, engineering- en implementatieprocessen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-20T11:37:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.