Ordina verhoogt opnieuw bod op Pinkroccade

Grootaandeelhouders van Pinkroccade willen Ordina een blik in de boeken van gunnen, nu Ordina zijn bod heeft verhoogd van 350 naar 370 miljoen euro in cash.

Ordina vroeg bij haar bod van 350 miljoen euro al om een zogenaamde ’due dilligence’, maar Pinkroccade zag dat niet zitten. Toen Getronics daarop zijn bod verhoogde naar 350 miljoen en dus gelijktrok met het bod van Ordina, was dat volgens Pinkroccade ook niet meer nodig.
Nu Ordina weer meer biedt, ontkomt Pinkroccade moeilijk aan de wensen van de grootaandeelhouders, die samen een belang hebben van meer dan 50 % .
Gisteren, voor het nieuwe bod van Ordina, liet de directie van Pinkroccade weten voor Getronics te kiezen. Getronics laat weten dat als Pinkroccade Ordina een blik gunt in de boeken, Getronics zich zal terugtrekken uit de onderhandelingen.

Inmiddels meldt de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) dat het akkoord gaat met de voorgenomen overname van Pinkroccade door Getronics. De NMa zegt dat - na uitgebreid marktonderzoek - het niet aannemelijk is dat door de overname een economische machtspositie ontstaat of wordt versterkt.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-24T11:57:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.