Getronics zet bod op Pinkroccade in de ijskast

Getronics liet gisteravond weten zijn bod van 350 miljoen euro op Pinkroccade op te schorten. De reden hiervoor is het feit dat Pinkroccade gisteravond besloot Ordina zijn boekhouding te laten doornemen.

Getronics had zijn bod net voor de Kerst juist verhoogd van 338 miljoen naar 350 miljoen op voorwaarde dat Pink zijn boeken niet aan derden zou openbaren. Met derden werd in wezen naar Ordina verwezen die ook aast op Pinkroccade.

Ordina had op eerste kerstdag laten weten zijn bod van 350 miljoen, net geëvenaard door Getronics, te willen verhogen naar 370 miljoen euro. Bij Ordina’s eerdere bod stelde het al als voorwaarde inzage in de boekhouding.

Op 23 december meldde Pink in een persbericht dat het hier niet op in wou gaan en doorgaat met Getronics. Druk van een groep grote aandeelhouders heeft de bedrijfsleiding van de gewilde onderneming doen zwichten. Pink heeft Getronics hiervan op de hoogte gesteld.
In reactie daarop schort Getronics zijn bod nu op. Het stelt echter dat dit nog niet betekent dat het zich terugtrekt uit het biedingsproces. Het bedrijf wil wel eerst zien wat de gevolgen zijn van de inzage in de boeken alvorens het zijn bod formeel (her)bekrachtigt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

ZO Zie je maar dat een directeur ook een windvaan is die met alle richtingen mee waait
Waar zijn die mannen gebleven die woord houden

De Nederlandsche ICT is, 0p basis van eigen evaring, toch nog de Orang Oetang, de gorilla en de steinalder mens achterstallig?

Dit is gewoon belachelijk.

Als ik op Getroniccs of Pink Roccade moest ben, was ik eerder de afmaakspouwen, zou ik al eerder zijn afgehaakt. Echt, echt, echt: dit verdient geen ruimte in de Nederlansche economie. Nu nog Syntegra ;)

Commentaar van Getronics of Pink Roccade?

Ik denk het niet ...

--Tonni

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-28T13:49:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.