Unisys België zoekt zeker 50 nieuwe medewerkers

Unisys België wil meer dan vijftig vacatures invullen in 2005. Het bedrijf gaat op zoek naar nieuwe medewerkers om zowel lopende als nieuwe projecten te ondersteunen.

Unisys is dit jaar al begonnen met de aanwerving van voornamelijk jonge consultants met kennis van J2EE en .Net. In totaal werden al vijftig nieuwe mensen aangetrokken, waaronder ook enkele senior business consultants met een ruime ervaring in de financiële sector en SAP-consultants met expertise in Business Intelligence & crm. Unisys wil deze nieuwe mensen in België inzetten voor projecten bij onder meer grote financiële instellingen en federale overheidsinstellingen.

 

De kennis van J2EE zal vooral worden aangewend voor de projecten bij het Ministerie van Justitie (Phenix) en het Ministerie van Financiën (Ccff). De .Net-specialisten worden ingeschakeld voor nieuwe projecten zoals het recente Tachograph-contract dat Unisys in de wacht sleepte. De nieuwe SAP-consultants die aan boord kwamen bouwen dan weer mee aan de groei van Unisys Optimum.

"De overname in november 2003 van Kpmg Consultants en het filiaal Kpmg Optimum in België, nu respectievelijk Unisys Consulting en Unisys Optimum, heeft aanleiding gegeven tot nieuwe projecten", zegt Filip Roels, HR Business Partner bij Unisys. "Nieuwe samenwerkingsverbanden betekent in dit geval ook gebrek aan mensen. Daarom gaan we in de loop van 2005 actief op zoek naar nieuwe profielen om de meer dan vijftig vacatures in te vullen".

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-12-30T12:40:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.