Getronics krijgt voor bod op PinkRoccade meer tijd

Getronics krijgt van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) meer tijd voor het uitbrengen van een officieel bod op PinkRoccade.

De deadline voor zo'n bod ligt volgens de regelgeving op zes weken nadat bekend is dat ondernemingen in gesprek zijn over een eventuele overname. In de kwestie Getronics PinkRoccade zou deze termijn half januari aflopen. De reden voor de dispensatie van de AFM ligt in het twintig miljoen euro hogere bod dat Ordina na 30 november op PinkRoccade heeft uitgebracht en het boekenonderzoek dat Ordina na druk van de grootaandeelhouders bij PinkRoccade mag uitvoeren.


Getronics-bestuursvoorzitter Klaas Wagenaar maakte eind vorige week overigens kenbaar dat Ordina niet al te lang over dat boekenonderzoek mag doen. Hij vindt volgens De Financiële Telegraaf dat Ordina binnen twee weken met een definitief besluit moet komen over de overname. "Zoveel tijd hebben wij ook gehad."


Wagenaar heeft er grote moeite mee als Ordina bij het boekenonderzoek inzage zou krijgen in concurrentiegevoelige informatie. Dat zou wel eens kunnen resulteren in de terugtrekking van Getronics uit de overnamerace, aldus Wagenaar in De Telegraaf.


 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-01-11T14:46:00.000Z René Rippen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.