Ordina eind januari klaar met onderzoek PinkRoccade

Ordina is met haar due diligence onderzoek bij PinkRoccade begonnen. Zij verwacht dit boekenonderzoek eind januari af te ronden.

Ordina verwacht in de eerste week van februari een publieke mededeling te kunnen doen of zij bereid is haar voorgenomen bod op PinkRoccade tegen een totale prijs van 370 miljoen eurouit te brengen.

De afgelopen dagen hebben Ordina en PinkRoccade overleg gepleegd over de precieze omvang en doorlooptijd van het due diligence onderzoek. Alhoewel partijen op een aantal punten nog geen overeenstemming hebben bereikt, heeft Ordina, omwille van de voortgang in het proces, besloten het due diligence onderzoek een aanvang te laten nemen.

Overigens heeft Ordina met belangstelling kennis genomen van het aanbod van Getronics om de resultaten van haar due diligence onderzoek naar PinkRoccade aan Ordina ter beschikking te stellen. Gelet op de door haar in acht te nemen zorgvuldigheid wenst Ordina echter haar eigen onderzoek uit te voeren teneinde een zelfstandige afweging over het bod te kunnen maken.

Dit bericht dient mede ter informatie dat in dit stadium geen verdere bekendmaking kan worden gedaan omtrent de onder het bod te betalen prijs. Om bovengenoemde reden verwacht Ordina eerst na het due diligence onderzoek de definitieve prijs en de voorwaarden van het bod bekend te kunnen maken.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-01-13T10:36:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.