Limburgs ICT-evenement krijgt vervolg

Ngi regio Limburg organiseert voor de tweede keer Het Limburgs ICT-event. De bijeenkomst wordt georganiseerd door de lokale aftakking van de Nederlandse beroepsvereniging voor ict'ers Ngi. Het evenement vindt plaats op dinsdag 27 maart 2012 in kasteel Vaeshartelt in Maastricht. Het centrale thema is de rol van ict als aanjager voor innovatie. Naast de technologische ontwikkelingen komt ook aan bod welke rol starters en de nieuwe generatie medewerkers (generatie Y) daarin spelen.

Onderwerpen die tijdens de verschillende sessies aan bod komen zijn cloud computing, consumentisme van ict-gebruik (consumerization), de inzet van eigen apparatuur op de werkvloer (bring your own divice) en het analyseren van grote gegevensbestanden (big data).

De centrale vragen die gesteld worden, zijn: waar gaan deze ontwikkelingen ons brengen en hoe dragen ze bij aan zakelijke innovatie? Naast inhoudelijke sessies bestaat het evenement uit een bedrijvenmarkt en is er de gelegenheid om te netwerken. In 2011 kwamen er 260 bezoekers op het evenement af.

Verschillende ict-bedrijven die in de regio zijn gevestigd, werken mee. Het gaat dan bijvoorbeeld om Open Line, Valid, Kreuze Telecom, Appsense, Cofely, Citrix, EMC, Cisco en Isilinx.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hoe kan ik me voor dit event aanmelden?

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-01-04T16:22:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.