Managed hosting door True

Kerstpuzzel Computable sluit dit weekeinde

 

Wie nog mee wil doen aan de Computable Kerstpuzzel 2011 'Van A tot Z' heeft nog dit weekeinde de mogelijkheid een oplossing te sturen. In de puzzel worden 26 personen gezocht die het afgelopen jaar in het ict-nieuws zijn geweest. Volgens inzenders is het 'een pittige opgave, best lastig maar te doen'. De te winnen hoofdprijs is een exclusieve ballonvaart.

Naast de ballonvaart zijn er nog negen fraaie hardwareprijzen te winnen en worden drie exemplaren van de biografie over Steve Jobs onder de goede inzenders verloot.

Inmiddels hebben ruim 750 mensen een oplossing ingestuurd. 'Een leuk leuke puzzel!. Was even zweten', schreef een inzender. Een ander meldde: ' Was best lastig, maar met allerlei zoekacties toch opgelost!'. Een puzzelaar, die al vaker heeft meegedaan aan de Computable Kerstpuzzel 'Van A tot Z', constateerde: 'Het lijkt wel of de kerstpuzzel ieder jaar gemakkelijker wordt. Dit jaar had ik alle antwoorden in enkele uren gevonden.'

Oplossing

De Computable Kerstpuzzel kan dus nog maar kort gespeeld worden. Het inzenden van het antwoord kan tot 9 januari 2012 via www.computable.nl/kerstpuzzel.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4350685). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×