Directeur Lexmark Nederland nu baas over Benelux

Met ingang van januari 2005 heeft Lexmark, leverancier van printers en printoplossingen, de activiteiten in de Benelux geïntegreerd binnen één organisatie. De leiding van Lexmark Benelux ligt in handen van Steve Purdy, tot nu country general manager bij Lexmark Nederland.

De reden voor de consolidatie is de toenemende focus op high-end oplossingen als documentmanagement en de noodzaak om de daartoe benodigde interne kennis en ervaring beter te kunnen centraliseren. Daarnaast worden printoplossingen steeds vaker aangeboden in samenwerking met partners, die deels ook in Benelux-verband actief zijn.

Steve Purdy, general manager Lexmark Benelux: "Voor Lexmark geldt dat de kantoren zo efficiënt mogelijk moeten werken en steeds wordt gekeken hoe we op de beste manier de markt kunnen bedienen. Na een aantal jaren geopereerd te hebben met twee afzonderlijke landenorganisaties, denken we nu sterker en efficiënter te kunnen werken vanuit één organisatie, die overigens wel vanuit twee vestigingen blijft werken, in Naarden en Zaventem."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-01-24T11:37:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.