PinkRoccade financieel in lijn met verwachtingen

Uit de voorlopige financiële resultaten blijkt dat PinkRoccade in lijn loopt met de eerder uitgesproken verwachtingen over 2004. Definitieve cijfers volgen medio maart

PinkRoccade blijft bij de bewering dat de omzet vorig jaar 5 procent is teruggelopen naar iets meer dan zevenhonderd miljoen euro. Het bedrijfsresultaat (zonder bijzondere posten) wordt geschat op 24 miljoen euro.


In november had de onderneming al de verwachting uitgesproken dat de omzet met 5 tot 6 procent zou afnemen. Er werd toen ook aangekondigd dat er extra voorzieningen werden getroffen ter waard van zeven tot tien miljoen euro. Uiteindelijk is er gekozen voor het laagste bedrag. Daarvoor wordt de interne organisatie geherstructureerd. Men wil deze meer centraliseren om effectiever te kunnen opereren.

 

Vandaag komen ook de aandeelhouders bijeen om een besluit te nemen over de geplande overname van PinkRoccade door Getronics. Door de steun van grootaandeelhouder de Nederlandse staat kan een definitief besluit genomen worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-02T11:18:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.