Microsoft werkt met AMD aan 64-bit applicaties

AMD gaat samenwerken met Microsoft om de eerste x86-gebaseerde 64 bit-servers te leveren aan de wereldwijde Microsoft Technology Centers (MTC).

Microsoft wil hoogwaardige HP Proliant DL145- en DL585-servers, gebaseerd op AMD Opteron-processors, inzetten op MTC-lokaties in Noord-Amerika, Europa en Azië. Deze systemen stellen de klanten van deze technologische centra in staat 64 bit-applicaties te testen en te valideren en uiteindelijk naar deze toepassingen te migreren. Hierbij blijft hun investering in 32 bit-applicaties gewaarborgd.

"Samenwerken met Microsoft in de MTC’s is een belangrijke stap in de ondersteuning van zakelijke klanten die bezig zijn met het optimaliseren van hun it-infrastructuren op AMD64-platformen", zegt Marty Seyer, corporate vice president en general manager van AMD’s Microprocessor Business Unit.


"Het gebruik van door AMD Opteron-processors aangedreven servers in Microsoft Technology Centers is een logische keuze", aldus Adam Hecktman, directeur van Microsoft Technology Center Chicago. "Deze centra zijn ontstaan om betrouwbare hardware en software en kennis te leveren zodat de problemen van klanten worden opgelost. Met AMD 64-technologie in het MTC zijn onze teams in staat zowel de 32 bit- als de 64 bit-.NET applicaties van onze klanten te optimaliseren op één enkel platform.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-04T11:27:00.000Z Redactie Computable/Channelweb