Provide werkt samen met Portugese Glintt

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Ict-dienstverlener Provide Groep start een een gemeenschappelijke onderneming met de Portugese ict-dienstverlener Glintt en opent een nearshoring kantoor in Lissabon. Provide kiest voor Portugal om de goede kennis van het Engels, Agile/Scrum-ontwikkeling en ervaring met software van leveranciers als SAP, Oracle en Microsoft. Daarnaast is er geen verschil in tijd en cultuur met dit Europese land.

Glintt behoort met ruim 1300 werknemers en 95 miljoen euro omzet tot een van de belangrijkste technologie bedrijven op het Iberisch schiereiland. Provide is gespecialiseerd in consultancy- en implementatiediensten op het gebied van zakelijke software. Samen met de Saga Consulting Groep uit België bedient de organisatie bedrijven in de Benelux met meer dan vijfhonderd werknemers en een omzet van 50 miljoen euro.

Provide is een ict-dienstverlener met afnemers in de financiële sector (banken en verzekeraars), de industrie en de (semi)overheid. Het bedrijf is gespecialiseerd in de implementatie en ondersteuning van maatwerk software en erp-oplossingen, maar ook software voor beheer en onderhoud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Er is geen verschil in tijd ...Toch is het in Portugal één uur vroeger dan bij ons. Maar dat weten de meeste Nederlanders niet.

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-06-15T10:11:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.