Borland Software komt met nieuw platform

Leverancier van platformonafhankelijke oplossingen Borland kondigt Core SDP (Software Delivery Platform) aan, een geïntegreerd, rolgebaseerd softwareleveringsplatform dat is ontworpen om organisaties meer controle over en inzicht te geven in alle facetten van het softwareontwikkelproces.

Met Borland Core SDP - de fundering van Software Delivery Optimization – bouwt de ontwikkelaar voort op zijn visie en biedt het een application lifecycle management (alm)-omgeving met geïntegreerde tools voor verschillende rollen in het softwareontwikkelteam en bevordert het de interactie tussen deze rollen.

Borland Core SDP, dat voorheen de codenaam ‘Project Themis’ droeg, biedt een architectuur die softwareontwikkeling efficiënter en voorspelbaarder maakt. Het levert een op maat gemaakte werkomgeving voor de verschillende rollen in het softwareontwikkelteam, zoals analisten, architecten, ontwikkelaars en testers. Het is daarnaast geïntegreerd met andere rollen die stappen in de applicatielevenscyclus beïnvloeden. Met behulp van deze architectuur krijgen individuele rollen meer aandacht, terwijl softwareteams meer inzicht hebben in de workflow binnen een organisatie.

"De introductie van Borland Core SDP is de volgende de mijlpaal op weg naar Software Delivery Optimization (SDO)", zegt Boz Elloy, senior vice president of products. "Softwareprojecten falen meestal doordat er niet goed wordt samengewerkt. Het elimineren van dit probleem is de belangrijkste stap om klanten te helpen de manier waarop ze software creëren en leveren te veranderen. Borland Core SDP zorgt ervoor dat teams binnen een bedrijf beter kunnen samenwerken, waardoor organisaties softwareontwikkeling kunnen transformeren van een onvoorspelbare discipline naar een beter beheerbaar en herhaalbaar bedrijfsproces."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-08T10:32:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.