Hummingbird kiest Equant voor IP VPN

Equant heeft een driejarige IP VPN-overeenkomst getekend met Hummingbird. Het contract omvat ook consultancy en professional services.

De IP VPN-oplossing integreert de kantoren van Hummingbird op een veilige manier, waardoor bedrijfskritieke applicaties zoals crm en erp effectief gebruikt kunnen worden. De overeenkomst onderstreept Equants strategie om wereldwijd op maat gemaakte, geïntegreerde communicatiediensten op basis van IP VPN aan te bieden. Equant richt zich met name op het uitbreiden van zijn klantenbestand in Noord-Amerika.
Na een evaluatieproces koos Hummingbird voor Equants op MPLS (Multi-Protocol Label Switching) gebaseerde IP VPN-oplossing. De volledig door Equant beheerde oplossing gaat twintig Hummingbird-kantoren in Canada, de Verenigde Staten, Europa, Japan, Zuid-Korea, Singapore en Australië met elkaar verbinden. Overige diensten die geleverd worden zijn Extended Service Management, Project Management, Application Performance Analysis en Professional Services Consulting. Ook heeft Hummingbird Equant gevraagd advies te geven over zijn messaging-systeem en overweegt het bedrijf Equants voice- en videospecifieke classes of service (CoS) voor IP VPN in te zetten. Zo kan het voice- en videoverkeer op een kostenefficiënte manier met data- en IP-communicatie geconvergeerd worden.

"Met vijf classes of service voor verkeersprioriteiten en plug and play-mogelijkheden voor onze kantoren verbetert Equants IP VPN-oplossing onze applicatieomgeving", zegt Leo Heffernan, vice president of Information Technology bij Hummingbird. "Bovendien heeft de oplossing de integratieproblemen waar een bedrijf van onze grootte mee kampt, vereenvoudigd. De consultants van Equant hebben ons geholpen bij het ontwerpen van de oplossingen voor onze specifieke behoeften. Voor het uitbreiden van de mogelijkheden en omvang van ons netwerk hebben we de beschikking over een pakket Professional Services."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-02-08T13:14:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.